Trends

Waarvoor kan je terecht bij Van der Ende Group? 

grey industrial equipment

Van der Ende Group biedt haar klanten een zeer ruim en divers aanbod bestaande uit niet alleen pompen en toebehoren, maar ook ventilatoren evenals regelaars. Bovendien kan er worden vastgesteld dat ze zorgt voor een totaalpakket bestaande uit allerhande technische oplossingen. Door in zee te gaan met dit bedrijf kan je rekenen op niet alleen een jarenlange ervaring, maar bijgevolg dus ook op veel expertise op het gebied van niet alleen advies en ontwerp, maar ook installatie, reparatie en revisie. Op deze manier kan ze een uniek one-stop-shop concept aanbieden. 

Bovendien spreekt het voor zich dat deze onderneming ook service bijzonder hoog in het vaandel draagt. Ze weet zich dan ook te onderscheiden door een aanzienlijke mate aan flexibiliteit en een zeer technisch gerichte dienstverlening. Wil jij graag meer te weten komen over deze onderneming? Dan is het alvast een aanrader om de onderstaande informatie nog verder door te nemen. 

Zeer hoge kwaliteitsnormen 

Een beroep doen op de diensten en mogelijkheden van de Van der Ende Group betekent dat je altijd bent verzekerd van de hoogste kwaliteitsnormen. Dit niet alleen op productieniveau, maar zeker ook op het gebied van geleverd werk of advies. Voor deze onderneming geldt dat ze er verder tevens bekend om staat merken te voeren uit het hogere segment. Voor alle producten van deze merken geldt dat ze uitvoerig in eigen huis worden getest voordat ze in het assortiment opgenomen worden. Omdat stil blijven staan achteruitgaan betekent is het zo dat Van der Ende Group steeds op zoek is naar nieuwe producten welke een goede aanvulling zouden kunnen betekenen op het bestaande gamma. Voor het bedrijf geldt dat ze ISO 9001:2015 gecertificeerd is. Dit betekent dat ze zeer nauwkeurig werkt volgens de eisen die worden gesteld aan een kwaliteitsmanagementsysteem.

Zeer diepgaande kennis

Voor de medewerkers of specialisten die werkzaam zijn voor de Van der Ende Group geldt dat ze beschikken over een uitstekende, diepgaande kennis van alle producten evenals processen waarvan sprake is binnen de onderneming. Het volgen van een gedegen opleidingstraject via het zogenaamde Van der Ende College instituut is dan ook een absolute must voor alle mensen die aan de slag willen gaan voor dit bedrijf. Dit gezegd hebbende geldt eveneens voor de bestaande personeelsleden dat ze continue nieuwe lesstoffen moeten volgen. Door een gerichte opleiding te voorzien voor alle medewerkers slaagt Van der Ende Group er in de praktijk in ieder geval steevast in om een belangrijke meerwaarde te creëren richting haar klanten.

Van der Ende Group bedient verschillende sectoren

De oplossingen en diensten die door Van der Ende Group worden aangeboden blijken in de praktijk uitermate interessant te zijn voor tal van uiteenlopende sectoren. Concreet betekent dit dat de volgende sectoren gebaat kunnen zijn bij het productaanbod van Van der Ende Group: 

  • De tuinbouw;
  • De bouw en aannemerij;
  • De industrie;
  • (Semi) overheid;

Flexibiliteit vormt één van de absolute kernwaarden waar op gerekend kan worden wanneer je een beroep doet op de diensten van deze onderneming. Dit is altijd al zo geweest en zal ook in de toekomst zonder ook maar enige twijfel deel blijven uitmaken van de waarden van de onderneming.

Je houd misschien ook van..