Interieur

Design meubilair uit de Benelux voor binnen en buiten

Hoe meer tijd je thuis doorbrengt, hoe meer belang je hecht aan een interieur én exterieur dat tot in de puntjes afgewerkt is. Je hebt vast al veel aandacht geschonken aan de indeling van je woning en de materialen die je daarbij wou gebruiken. Maar ook je meubels spelen een grote rol in de sfeer die je woning en tuin creëren.

Huiselijk comfort

Wanneer je op zoek bent naar meubelstukken die voor comfort en ontspanning zorgen, vind je vast je gading in de collectie van Linteloo. Dit internationale merk dat opgericht is in Nederland staat erom bekend dat hun designers enkel meubelstukken ontwerpen die comfortabel zijn en een huiselijke en ontspannen sfeer creëren. Hun slogan “The feel good factor” vat alles waar Linteloo voor staat samen.

Elegant en exclusief buitenmeubilair

Ook je tuin en terras verdienen natuurlijk de nodige aandacht. Door ook hier voor stijlvol en comfortabel tuinmeubilair te kiezen, maak je het plaatje compleet. Innovatief en kwalitatief tuinmeubilair vind je terug bij Manutti. Dit Belgische merk staat garant voor tijdloos design dat praktisch en kwalitatief is. Door te kiezen voor tuinmeubels van Manutti, creëer je een huiselijke sfeer in je tuin. Hun collectie is erg uitgebreid. Je kan er lounge meubels, tuintafels, tuinstoelen- en banken, ligbedden, barmeubels, salontafeltjes, parasols en zonnezeilen terugvinden. Manutti hecht ook veel belang aan details. Ze ontwerpen zelfs tapijten voor buiten en poefjes om je terras supergezellig mee te maken. Krijg jezo ook al zin in die warme zomeravonden?

Kies voor een totaalservice

Wanneer je je huis en/of tuin opnieuw wil inrichten, maar niet goed welke stijl het best bij je past, kan je best al eens een kijkje gaan nemen in een showroom. Zo merk je snel welke stijlen je mooi vindt en welke niet. Je kan je indien gewenst ook laten adviseren door ervaren interieurarchitecten. Zij bekijken samen met jou waar je naar op zoek bent en wat in jouw huis en jouw tuin zou passen. Ze kunnen je eerlijk advies geven en hebben vast ook toffe ideeën om van jouw huis een echte thuis te maken. Vervolgens stellen ze samen met jou een gedetailleerd plan op met aandacht voor het geheel. Nadat alles volledig volgens jouw wens is gekozen, komt een gespecialiseerde plaatsingsdienst de meubels leveren én installeren. Zo moet jij je nergens zorgen om maken en kan je gewoon van je design meubels genieten.

Je houd misschien ook van..